Přípravy na Vánoce

Dopisem Ježíškovi se s Vámi dnes ještě neloučím!!! Jůůů to je paráda:-) Dnes jsem si hodně přivstala ( před půl pátou brrrrr) a protože myslím že spánek mě dostihne až tak v poledne (je neděle, tak mám šanci že si moji broučkové půjdou hrát spolu a mě věnují 20 minut spánku), mám teď čas, dát si tu s Vámi horkého, malinového Kittla a výborný vita-koláč od maminky. A kdyby koláč nestačil, v lednici je skvělý čokoládový, veganský dort, který jsme s Daichim upekli a včera naservírovali našemu Tomoemu k narozkám.

Mimochodem znáte Kittla?? Myslím teď ten sirup, ne toho pána. Je jako stvořený pro ty, kteří stejně jako já nesnáší kyselé ovocné čaje s ibiškem a rádi by si vychutnali slaďoučký ovocný čaj. Že se dá tenhle sirup zalít i horkou vodou a popíjet jako horký nápoj jsme zjistila teprve nedávno. Byli jsme jednoho podzimního, chladivého dne na hřišti u rozhledny Královky a můj drahý Tomoe mi přinesl horkého zázvorového Kittla. Zažívala jsem absolutní blaho. Nic lepšího jsem nepila!!! Tak jsme si hned k výročí koupili sirup malinový a protože zákon přitažlivosti funguje, dostal včera Tomoe v práci od kolegů jako dárek balení tří sirupů od Kittla (mátový, zázvorový a bezový) !!! Oooo jen si přijď mraze a sněhu, my jsme vybavení 🙂

Ale vracím se od horkého, malinového potěšení, abych se s Vámi mohla těšit na Vánoce. Co přípravy?? Probíhají?? Mě zatím jen v hlavě a v nakupování dárečků.Výzdobu začnu dělat tak na začátku prosince. Čeká mě poslední měsíc keramičáku (s rostoucím bříškem je to čím dál těžší) tak zkusím vytvořit nějaké anime ozdobičky na stromeček. Snad se povedou a já se s Vámi o ně podělím alespoň na fotkách.

Zatím můžeme mrknout na trochu inspirace..

Krása ne??? Poslední roky mám stromeček adventní věnec v barvě fialové, růžové, modré a bílé a až teď mě napadlo, že to jsou vlastně takové ty kawaii barvičky. Každý rok kupuji nějakou novou ozdobu, někdy jich je i víc. Pěkné ozdoby mívají v Kiku a také v Levných knihách. Mrkněte co jsem pořídila letos.

Už se nemůžu dočkat až je pověsím na stromeček 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *