Únorová nástěnka

Sundala jsem z nástěnky Vánoční obrázky. A také ty zimní, musím se přiznat. Nemám zimu moc ráda. Tady na horách vždycky trvá tááák dlouho. Možná se časem přesunu na zimu vždycky někam na jih jako tažný pták 🙂 Ale zpět k nástěnce. Rozhodla jsem se, že ji pojmu jako světlo v temnotách. Lampionky, ohňostroje…. Vždyť v Číně právě probíhají oslavy čínského nového roku. Je to rok Zajíce, mimochodem.

Tak nejdříve jsem udělala malou objednávku na stránce SantalShop.cz. Brzy dorazil balíček…

…plný čísnkých mincí pro štěstí!!! Nejprve jsem rozdala po jedné minci mým nejbližším Totořátkům. A ke zbytku jsem přidala červenou stužku a uzel po uzlíku jsem jich pár svázala k sobě. Některé jsem nechala samostatně.

Potom jsem si vytiskla pár nápadů, popadla mé nejmilejší a jediné a nejlepší pastelky a zahrála si světelnou hru s lampionky. Ovečka (ořezávátko) dohlížela.

No a pak jsem přišpendlila pár fotek a kolem nich rozvěsila lampionky.

Nechybí jednorožec kterého mi vyrobila moje malá Mei a nálepky které se nemusí hned nutně lepit, stačí šikovně zastrčit nebo přilepit kousíčkem žvýkačkového lepidla a až se nástěnka převlékne do jarního šatu, zase je můžu schovat nebo použít ( raději použít :)).

A tady je výsledek. Ani jsem nemusela rozvěšovat žárovičky 🙂

Obrázek delfína mám od Mei a plyšový křeček, to je nejnovější dáreček od Tomoeho 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *