Květnové novinky

Konečně je to tady!! Tráva už dorostla skoro po kolena, nebe bývá teď každý den modré a venku se dá chodit v šatech. Docela dobré na to, že je konec května.

Ještě než si otevřeme balíček novinek, dlužím vám vysvětlení, proč se tady na blogu mezi novinkami tu a tam objeví článek starý třeba i tři roky. Je to proto, že jsem už Svět Hotaru měla dříve a jinde a články se mi tak nějak rozutekly, někdy se i ztratily a zůstaly jen fotky. Takže tu a tam ještě něco starého vyštrachám a dodám to sem. Nebojte, tady už zůstanu 🙂 Sumimasen!!

Venku je to krásné. Měli jsme tak dlouhou zimu a teď je to všechno zelené a krásné a voňavé!! A já z toho mám skvělou náladu. Až tak dobrou, že mě ani nepřekvapilo, když na mě promluvil obří plyšový pegas, kterého Mei dostala k narozkám . Rozhodli jsme se udělat tenhle článek spolu. Takže dnes Vás květnovými novinkami provede Hotaru a asistent pan Koník 🙂

Pocky, pocky, pocky! V mém oblíbeném vietnamském krámku v jednom horském městečku měli výprodej dobrůtek a mezi nimi naše oblíbené Pocky. Mňam.

Příchutě Matcha, Banán v čokoládě a Mango. A ten Kačer Donald, to je můj nový úlovek z malé dovolené. Fešák že?

Lady

Jojo, ta fotka Kenshiho je z nového klipu Lady. Viděli jste? Je super!

Udělala jsem si záložku do Naruta. Momentálně dočítám 13. díl ale pro tuhle záložku jsem se inspirovala v pátém. Co říkáte? Kakashi se mi docela povedl ne?

Také mám dvě knižní novinky. Jedna opravdová novinka je komiks „Laura Deanová už mě zase nechala“.

Příběhem na mangy které čtu nemá ale kresba a grafické zpracování je skvělé.

Druhá je novinka jen v mé knihovně , jinak je to starší kousek a je to další příběh Witch který mi chyběl.

Plamen jasu a Hello Kitty kterou našla Mei ve vajíčku s překvapením.

Když už jsme u toho, pan Koník mě upozornil na jeden čínský symbol který se objevil u nás doma. Daichiho ojiisan se pustil do 3D tisku a vytvořil mu tohodle krásného čínského draka.

Z fotky to není vidět ale je docela veliký a já žasnu co všechno se dá vyrobit.

Jinak tyhle fotky dělíme na našem dalším kawaii úlovku ze second handu. Je to růžová Hello Kitty deka a kromě Mei se do ní zamiloval i pan Koník takže fotka celé deky nebude.

Samozřejmě nesmím zapomenout na mou květnovou nástěnku, která, jak jsem slíbila, bude nebeská.

Vymodelovala jsem si z hlíny i několik letadýlek a knoflík. Letadla jsem zavěsila na větvičku kroucené vrby a už si létají . Máte nějakou pěknou fotku květnového nebe?

Další novinkou, která mě překvapila je, že Playmobil (výrobce hraček) začal prodávat figurky z Naruta.

Playmobil – Kakashi, Sakura a Naruto. Jestli si je pořídíme tak to naše hraní s playmobilem posune o pár příček výš 🙂 Paráda!!!

Muto a Pikachu to oslavili tím, že si pomalovali obličej křídami ( ve skutečnosti s nimi Mei utřela tabuli aby byli duhovíííí :-D)

Naučila jsem se dělat origami pikachu hlavu…

…a dostala jsem pár pokemonských kartiček.

To byly ve zkratce mé květnové voňavé novinky. Těším se na tajemné balíčky Číny a z crew.cz . Co vy? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *