V červnu zrají Mangy :-)

Červen…to je konečně období kdy se i tady na horách dá být celý den venku v tričku. A nejlépe si přitom číst něco krásného. Tenhle měsíc jsem uspokojila svou potřebu po nových knižních kamarádech na mé oblíbené stránce crew.cz. Kliknete si tam na CREW manga a jste doma. To je parádička!!

Čarodějova nevěsta 9

Od minulého dílu lítala Chise v pěkném průšvihu a bylo to tak dramatické i pár dílů před tím takže mě závěr téhle mangy překvapil a potěšil. Suprový devátý díl!!

Pokoj v barvách štěstí 4

O pokojném čtení si můžu nechat zdát. Další díl je zase plný napětí a otázek. Jsem děsně zvědavá, co bude dál. Proč do toho ten detektiv musí strkat nos??

Láska ve střihu cosplaye

Už tu máme střih na krásnou mangu…teda spíš recenzi. Tahle manga je zvláštní tím, že je z pohledu kluka který má neobvyklý koníček a je tak trochu samotář. Ale i tak je skvělá!! Vtipná, lehce erotická a plná očekávání. Co se asi stane mezi Marin a Godžou? Po předchozích mangách tohle byla příjemná oddechovka, ideální pro letní dovolenou. Doporučuji!!!

A crew.cz budu milovat dál, protože mi jako dárek poslali tenhle krásný plakát z anime/ mangy „Tvá dubnová lež“!!

Je krásný!!!! A také nový katalog komiksů a mang. Jupí!!

jo to vzadu je papírový model Kakashiho, do toho se teprve hodlám pustit. 🙂 A mrkejte na tu roztomilou záložku!!! Málem se mi morčátka rozutekla po zahradě.

Ale aby toho neybylo málo, ještě to jistil knihobot.cz, kde na mě čekala další kniha Witch, kterou ve své sbírce nemám a je o létě, o lásce, a o prázdninách. Tu si šetřím na léto, do houpací sítě.

A ze stejné stránky mám i Orange 2. Příběh se dále vyvíjí a je docela frustrující nevědět, jak to vlastně všechno dopadne. Tahle manga stojí za přečtení 🙂

Milovaný, voňavý červen!! Užívejte si ho plnými doušky:-) Tak zase zítra!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *