Hlína a já

Léto, prázdniny a anime. A já přemýšlím co si pěkného vyrobit. S Daichim jsme zašli do Kiku a koupili si 3 balíčky na vzduchu schnoucí hlíny. Vždycky jsme kupovali bílou a doma koukáme že mají každá jinou, pastelovou barvu. To se nám to tvořilo. Krásná světlounce růžová, světle tyrkysvá a světle modrá. Co na tom, že se pak výrobky stejně obarví, pracovat s takovou hlínou je prostě žůžo úžo.

Pojďte mrknout jak jsme tvořili.

tohle jsem chtěla vyrobit už dlouho, kdo ví co to bude???

po zaschnutí je potřeba výrobky natřít bílou, podkladovou barvou,

a můžete nanášet barvičky.

Tenhle mráček není vůbec barvený, je z té krásné, modré hlíny.

Hora Fuji, ta mě bavila 🙂 Už visí na zdi. Přemýšlím že ji udělám i v letním, podzimní a zimním provedení.

Aaa konečně kolečko ode dveří Howlova putujícího zámku. Zrovna jsem v létě Zámek zase četla tak jsem byla příjemně naladěná.

Z něj jsem vážně nadšená. Musím se přiznat že občas když jdu ven, dělám že kolečkem otáčím a představuji si jaká se objeví za dveřmi krajina. Nebo město. 🙂

Ne pokaždé se všechno povede tak jak jsem zamýšlela ale modelovat z hlíny je hrozně moc příjemné a uklidňující. Vyrobit si třeba něco, co se nikde neprodává, čekat až výrobek zaschne a užít si i to malování i lakování. A pak …. supr pocit z nového výrobku na anime poličku, to je k nezaplacení. Modelujte a pošlete fota. Já musím letět, koupit novou hlínu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *