Vánoční nezbytnosti

Takže v první řadě je potřeba si alespoň trochu vyzdobit nástěnku. Letos bylo na to času hodně málo ale i tak 🙂

V druhé řadě je to adventní kalendář. Znáte ty takové s malými čokoládkami. No, my si docela dost šetříme zoubky takže jsem léta vyráběla dětem kalendáře pytlíčkové. V každém papírovém pytlíčku jedno malé překvapení. No a letos poprvé jsem oba kalendáře koupila hotové. A tak mi zbyl čas na to, vytvořit si jeden kalendář pro sebe.

Pojala jsem to tak, abych zbytečně neutrácela a uspokojila svou papírenskou (nebo papírovou? :-)) dušičku. Nebyl to jen anime kalendář ale protože anime je velkou součástí mého života (asi tak 85%) tak je tam i to.

Potřebovala jsem : úzkou krabičku, papírové pytlíky, čísla 1-24 ,lepidlo

a něco do pytlíčků : fotky od mé milé tiskárny, nálepky , výstřižky, čokoládové pralinky , vonné tyčky, stříbrný prsten, záložky do knihy, výzvy, vzkazy a pytlíky s čajem.

Na každý pytlíček jsem dala čísílko, do pytlíčku dáreček a šup s tím do krabičky kterou jsem ozdobila hlavou soba . A pokud jste na fotkách neviděli ten stříbrný prsten, tak je to správně. Je to takový můj osobní dáreček, do pytlíčku s číslem 13, protože ten den je pro mě speciální. Prstýnek je stříbrný s krásnými modrými kamínky , v rozkošném, organzovém, růžovém pytlíčku a u něj je i hezké přáníčko. protože člověk by si měl dělat radost a mít se rád 🙂

A nezapomeňte si vyzdobit anime poličku!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *