Léto 2016

Jaké je to vaše letošní léto?

Moje zatím bylo nádherné, vše se zpomalilo a uklidnilo. Můj malý Daichi začal sledovat i jiné animáče než jen Totora a Ponyu, takže si užíváme několikrát do týdne slečnu Kiki

, Cestu do fantazie

i Zámek v oblacích.

S Tomoem zkoukáváme Kami sama Hajimemashita,takže konečně vidí postavu podle které jsem zkomolila jeho jméno a teď mu tak přezdívám.

A kdo je vlastně můj Tomoe? Tomoe byl můj přítel, nejlepší kamarád. Dříve jsem mu tajně říkala Gino.

Teď je moje největší láska. Můj princ.

Nosí mi obrovské nádherné růže, nežné luční kytičky i veganské dobrůtky. Vzpomínky na toto léto budou provázené pocitem vděčnosti, že ho mám. Slunečné odpoledne na kopci, kde jsme do písku kreslili Daichimu kamióny a mašinky.

Vůně lipového květy z plátěného pytlíčku, a kamínky pod bosými chodidly. Letos jsme od jara chodili převážně jen bez bot.I do města nakoupit. A malý Daichi už také zvládl i kamenité cesty, alespoň malý úsek. A jeho druhé narozeniny jednoho příjemného horkého odpoledne. Koupání v řece u vodopádů a posílání klacíčků po vodě.

A tolik barevných květin a vůní!! Některé květy jsem si donesla domů, namočila do barev a obtiskla na papír, abych tak zachytila barvy léta. Tvoření byla má záchranná síť ve špatných chvilkách. Opustila jsem starý život, nehezký vztah plný pochyb,hádek a zoufalství a vstoupila do nového.Těch překážek bylo tolik a přesto tohle léto bylo nádherné!!

A prstýnek s růžovým kamínkem,veganská pizza a Šepot srdce.

Miluji tyhle letní anime filmy.Šepot srdce, Totora, Ponyu, Kiki…..Hodí mě to do naprosté pohody ve dnech kdy venku prší a my se válíme v pelíšku.

I Tomoe proniknul do kouzla těch filmů. Do úchvatné hudby a kouzelné animace.Do emotivního příběhu ze světa fantazie.

Přeji krásné léto všem,pohodu a radost za ty dávky slunce.Udržím si jeho paprsky v srdci i ve vzpomínkách až vkročíme do temnějších, deštivých, podzimních dnů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *