Naděje března

Jsem velká milovnice jara a léta , hlavně kvůli přírodě a tak úplně nejsem nadšená z toho, že je 8. března a venku to vypadá asi takto .

a sněží a sněží…. i můj chrámek na zahradě má stále bílou čepici

no nedá se nic dělat, poslední dny pod vládou zimy se snažím přežít převážně doma v pelíšku, v teplíčku a nejlépe u anime. Možná i u vás dnes zazvoní někdo vysoký, tmavovlasý a velmi milý a dá vám kytici ke svátku všech žen. A když ne, kupte si něco pro radost samy 🙂

Na březen jsem se připravila novou výzdobou nástěnky.Tentokrát vyhrála růžová.

Nálepky, obrázky, výstřižky, valentýnské přání i srdce které mi udělala Mei foukacíma fixkama…

Samozřejmě nechybí ani sladká a zakázaná fotka Kenschiho a jednorožec ze zažehlovacích korálků se mnou už podepsal nájemní smlouvu natrvalo, což znamená že z nástěnky se už asi nehne.

ps: omlouvám se za kvalitu fotek, půlka nástěnky bude vždycky tmavší, poněvadž vedle ní stojí vysoká skříň 🙂 Máme prostě malý ale útulný byteček. Co říkáte na nástěnku??

Připravovala jsem se na březen i diářkově. Potřebovala jsem:

můj skvělý diář

jarní nálepky a obrázky

něco na psaní i mazání…

a důležitá data na tento měsíc (jeden ten den má narozky Kenshi a o pár dní později vaše Hotaru :))

A hotovo!! Letos jsem březen pojala hravě. Nálepky jsou v duchu jara a očekávání. Vím že se stane ještě milion jiných věcí, čeká mě spousta zajímavých dnů a nečekanných obratů ale tenhle milý seznam je hlavně pro radost a tu mi dělá. Co vy plánujete na březen??

A dál ? No třeba včera byla venku taková divoká chumelenice, že jsme si s Mei hned po příchodu domů z procházky zalezli do teplé deky a pustily si Arriety ze světa půjčovníčků. Sice je to převážně deštivá pohádka ale ta letní zeleň…aaaaach to je balzám pro oči. A samozřejmě hudba zase balzámem pro uši i duši 🙂

Daichimu v pokojíku ráda měním lustry které vyrábíme z papíru a dnes jsem konečně dodělala Ghibli „lustr“, nic moc ale nám se líbí!!

Písněte jak se máte a co děláte vy pro šťastný březen:-)

paáááčko, Hotaru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *