Cítím léto

Zdravím Vás z naší horské vesničky.

Teprve nám odkvetly sakury a začínají kvést jabloně, azalky a šeřík. Je to nádherné!! Ty vůně a ta zeleň všude kolem!!

Letos si to zase totálně vychutnávám a užívám ! Letos byla zima opravdu dlouhá , pak začalo konečně hřát slunce a BUM !!! Příroda se rozpučela, rozkvetla a vše se odělo do svěže zelené.

Užívám si vůni mokré silnice, když na ní po horkém dni zaprší. Vychutnávám si lehký vánek a žhavé slunce, ledové potoky a vůni jarní trávy. Kolem horských potůčků má takovou kořeněnou, ostrou vůni. Jarní, zemitou.

Myslím že letos se stane něco moc krásného. Našla jsem už čtyři čtyřlístky a jeden pětilístek. Paráda! Všechno už připomíná léto !

Přišly mi naušničky z Číny, porcelánové kuličky s drobnými kvítky.

Objednala jsem si také krásné nálepky s jarním dušíkem.

Koupila jsem si lehoučkou letní sukni,

a dodělala Totoří kolotoč nad postýlku.

Právě šiju Daichimu Totory na hraní a chystám se vyrábět dekoraci na jeho oslavu narozenin, kterou chce mít ve stylu Ponyo. Uvidíme jak to dopadne.

Tento víkend jsme s mými rodiči a mallým Daichim přejeli hory a navštívili krásné slavnosti v mém oblíbeném městečku pod horami. Tomoe odjel na služební víkend pryč tak to byl po dlouhé době víkend kdy s námi byli jen babi s dědou a bylo to super!! Užila jsem si nádhernou hudbu, ochutnala grilovaný sýr (byl božský!) a můj taťka mi koupil krásnou novou kabelku/ žebradlo se žlutou spirálou. Daichi dostal dřevěný meč a všichni jsme byli spokojeni.

Příští týden nás čeká tradiční pouť v našem městečku a Daichi na ní bude poprvé takže se moc těšíme .

No prostě si to letos maximálně užívám a těším se co přinese každý další den. Těším se i na ty letní, lenošivé dny na dece, s melounem a třešněmi , dobrou mangou a sluncem v korunách stromů.

Léto může přijít!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *