Přátelé otaku

Také tak milujete anime?? Nevíte proč ještě není nějaký světový dne anime? Nebo jsem špatně googlila??? Určitě bychom nějaký takový den mohli zavést. Třeba 15.července co říkáte?Letos to vychází na sobotu. Budou prázdniny, slunečné dny a kouzelné noci jako stvořené na festivaly …..

A jak takový den oslavit?? No třeba nějakou tou anime drobnůstkou pro stejně smýšlejícího nadšence a nebo třeba jen pro sebe. Určitě je to den na to, zkouknout tu nejlepší epizodu oblíbeného anime seriálu a nějaký pěkný film ze studia Ghibli. Něco vyloženě letního třeba Šepot srdce,Kiki, Ponyo nebo klasiku Totora….

Kdybych tady měla aspoň jednu jedinou kámošku otaku, nejspíš bych se vrátila do studentských let (a že to umím ). Jo úplně to vidím. Sejdeme se na schodech u kostela v našem městečku. Když už tam budeme, svorně poděkujeme Bohu za tak úžasná díla, která nám japonští výtvarníci a autoři mang předkládají a pomodlíme se za víc krásných překladů a víc a víc a víííc lásky!!! Pak půjdeme do krámku k Vietnamcům, kde si koupíme džus a něco typicky asijského. Potom najdeme nějaký supr místo ,třeba dětské hřiště (samozřejmě vylidněné),kde si sedneme na houpačky a zatímco se budeme líně pohupovat,mluvit o láskách a o idolech ze světa mangy,dáme si nějakou pěknou anime pitominku.

Třebaaaa……

Viděli jste nebo četli jste Say i love you?? Potom víte o co jde ? Tyhle dva úúžasné přívěšky mají na aliexpressu.

No a taky by to určitě byla skvělá příležitost k tomu, sejít se s úplně neznámými otaku třeba z konce republiky ? Co vy na to??Uděláme setkání???

No pro začátek, jestli je některá z vás taky jediná otaku široko daleko, napište mi na mail a můžeme pokecat a vyměnit si poštou aspoň nějaký anime náramek a supr přáníčko ke dni anime 🙂 Neváhejte a napište!!!

No a já, pokud se nestane něco bláznivého, určitě tenhle den oslavím aspoň s mými dvěma spolubydlícími, Daichim a Tomoem. Věnuju jim nějaký pěkný anime dáreček a upeču něco skvělého. Mrknem na Ghibli filmy a budeme si říkat „Ohajo a arigato“ 🙂 No a možná se s mým milým mužem dopracujeme i k takovému rande 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *