Čarodějova nevěsta článek 2.

Dnes se podíváme na další důležitou postavu z našeho oblíbeného anime, z téhle supr mangy.

Silky

Nebo také Stříbrná dáma. Silky byla dříve Banshee ale přišla o svou rodinu . Pomocí Spriggana se proměnila v Silky a začala sloužit v domě jedné rodiny která stále ctila tradice.

V tom samém domě teď žije Elias a Silky slouží jemu. Je to taková domácí víla. Stará se o úklid a vaření. Zdá se poněkud chladná a bez emocí ale kdo ji zná, ví že i ona umí projevit emoce a že má dokonce i jisté kouzelné schopnosti.

Silky a Spriggane

Kromě své tajné lásky má v oblibě Chise a vím určitě že občas dělá malé žertíky a nejvděčnější je, když ji Chise nechá na římse krbu hrnek se sladkou smetanou 🙂

Tak co, už taky zbožňujete tuhle mangu? Já moc a moc tak než si zase objednám další díl, šestý, pojďme se nějak zabavit. Elias si mi už delší dobu stěžoval že jen stojí na komodě a sedá na něj prach. Prý si ho ani do postele neberu tak často jak bych měla.

Vysvětlovala jsem mu že má důležitou úlohu hlídat náš obývák a také dohlíží na mé magické amulety ale nedal jinak než že se mnou připraví fotky a článek pro další díl téhle rubriky. A samozřejmě musí mít sebou i on svou fotku.

Tak za prvé, miluji naši tiskárnu. Když miluji i nějakou mangu nebo seroš a nejsou prostředky nebo možnosti něco pěkného si pořídit, prostě a jednoduše si vytisknu omalovánky a fotky a kochám se a raduji.

Za druhé – taky se vám stává, že když delší dobu čtete skvělou knížku nebo sledujete seriál, že se to začne promítat do vašeho života? Mě teda jo. Když jsem naposledy psala článek o Eliasovi a Chise, zjistila jsem že mám ruku uplně poškrábanou od trnů. Asi z ostružin, když jsem byla na bylinkách. A potom jsem na alliexpresu hledala co se dá koupit na toto téma a koukám že prodávají ten děravý kámen co má Chise na krku. Amulet od Eliase. Než jsem si stihla promyslet jestli si ho koupím, došlo mi že už pár měsíců nosím hodně podobný. Koupil mi ho můj lesní bůh Tomoe na Velikonoční slavnosti. Je z aventurínu, to je kámen vhodný pro mé znamení a já ho mám moc ráda a tenhle donut nosím téměř denně. Tak jsem si řekla, že ho pro vás vyfotím 🙂 Teda vyfotíme, promiň Eliasi.

Ještě něco pro potěchu a k vybarvení 🙂

A za třetí, jsem korálkový nadšenec takže …..

No dobře, náramek Chise je trochu větší, musím ho zkrátit ale můj asistent s nimi byl spokojený.

hlavně nenápadně….

Trošku jsem si obarvila pusu ostružinami a šli jsme domů. Za odměnu dostal čaroděj svůj obrázek a zase je (snad) na chvíli spokojený .

Lindel

Lindel

Lindel je jedním ze vzácných čarodějů. Dohlíží nad Dračí říší a považuje se za Eliasovo otce. To on se o Eliase staral a nějakou dobu spolu žili a putovali.

Lindel je pohledný a velký vtipálek. Má dar léčit.

Kdo by se chtěl na chvilku projít dračím údolím, nechť si na sebe vezme tento plášť.

Titánie

Titánie je královnu víl.

Jejím manželem je Oberon. S tím se ještě seznámíme.

Je nádherná, mocná a trochu majetnická. Ovšem Eliasovi a Chise už několikrát pomohla.

Tím končím 2. díl a těším se příště :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *