Máte rádi překvapení?

Někdo nám překvapení daruje, někdy si nás najde samo a někdy mu musíme trochu naproti.

Mě nejvíc letos překvapil ten nádherný podzim. Mám pocit že tak jako letos jsem si podzimní dny nikdy neužívala. Bylo tolik krásných, slunečných dnů a tolik barevných stromů a nespočet výletů!!!

Konečně jsme začali chodit do knihovny. Jsme šílení knihomolové a přesto jsme nikdy nechodili do knihovny. Ve městě kam chodí Daichi do školy jedna je. V tom našem rodném městečku také ale je to spíš jeden regál .Tak jsme si šli založit čtenářský průkaz. A v dětském oddělení, kde jsou i fantasy pro mladé jsem objevila ….

…Ateliér špičatých klobouků!!! Už několikrát jsem tuhle mangu zahlédla v internetových knihkupectvích ale netušila jsem jestli by se mi to líbilo. Tady na mě čekal první díl a spolu s ním dalších pět. Hned první díl se mi mooooc líbil.

Super, to je překvápko. A čekalo na mě další, ve schránce.

Pohled přímo z Japonska!! Vůbec jsem ho nečekala ale zrovna proběhl světový den Postcrossingu a tak mi začaly chodit nečekanné krásné pohlednice ovšem tenhle s japonskou abecedou je top.

Jůůů ty známky!!! Daichi a Mei se o ně poperou. Jsou to naši malí filatelisté !!

A ty nálepky, no prostě boží!! Z Japonska mi přišlo psaní teprve po druhé takže jsem měla velkou radost.

A běžela si pro další díl Ateliéru špičatých klobouků. 🙂

Taky pro mě připravila překvápko má nejlepší kamarádka když mě vytáhla jedno odpoledne z bytečku, naložila do auta, a jeli jsme. Nejdřív jsme prolezli starý, děsně temný, zatuchlý a tajemný (juhůůů) bazar, kde jsem objevila tuto krásnou kovovou vázu asi za 60 kč. Boží!!!

Potom jsme prolezli krámek s výtvarnýma věcičkama a nakonec jsme si zašli na večeři a hruškový džus. To byla paráda 🙂

A co vy a Vaše podzimní překvápka??? Pošlete mi adresu a já vás tu a tam překvapím milým psaním, co vy na to? Protože dávat je ještě lepší, než dostávat 🙂

Tak krásný podzim plný překvápek,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *