Barvy léta

Léto je tady!!!!

Tolik jsem se těšila až vykoukne sluníčko a začne být teplo. Mezitím jsem si prohlížela svoje anime nálepky a vybírala ty nejhezčí pro dnešní den.

Snažila jsem se je nacpat všechny do mé nové plameňákové peněženky ale pořád z ní utíkaly ven. Nakonec přišla Mei a peněženku mi zabavila . Ale nebojte, samolepky se mi podařilo zachránit .

Moudré by bylo sbalit si pár krásných drobností a jít tvořit ven. Ale co si do kabelky sbalím???

Určitě to bude můj nový zápisník . Dostala jsem ho od kamarádky s tím, že si na něj všechny ty malinké třpytivé kamínky (diamond paiting) musím na deníček nalepit sama. Tak jo. Hotovo. K němu fixku a francouzský parfémek s vůní fialek, ten nesmí chybět . A samozřejmě Jijiho nálepka.

Přihodím ještě pár nálepek, ty se hodí vždycky.

Něco k pití, tužku a ….cože?? Zase další nálepky?? No tak dobře, vezmu vás všechny! A ta malá plechová krabička se zebrou, tu mi jednou koupil Tomoe. Prý ji viděl v obchodě když si kupoval knížku a zdála se mu dostatečně roztomilá tak mi ji koupil. A líbíííí, moc.

Až přijdu domů, natáhnu se s nějakou dobrůtkou a nasadím nové totoří ponožky. No a možná si zase budu něco psát a malovat.

Ke čtení jsem si naštěstí pořídila něco pohodového na léto. Mango a Bambang se na léto hodí. Je to odpočinkové čtení. A ta fialová fixa je moje nej,

A u tohle se zase pěkně nasmějete. Pohodové čtení bez stresu, to je moje .

Hmmmm a zmrzku bych si dala.

Ať máte i vy krásné a barevné léto 2021!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *