Srpnové mámení

Srpen, léto, slunce, zlátnoucí tráva na lukách, pohoda jak se patří. a jak to vypadá u mne doma? Tak nejdřív mrkneme, co mi to přišlo z imago.cz za balíček.

Hm hm, takže hrníček a ze studia Ghibli. Ale jaký? Pozooooor překvápko…….

Porco Rosso!!! Tohle prasátko mi připomíná léto a moře a uznejte, tenhle film je docela letní a odpočinkový. Jasně vzdušní piráti, souboje ve vzduchu ale i tak….tohle k létu prostě patří.

Čekala jsem na hníček celé 2 měsíce tak teď si tu kávu v něm, opravdu vychutnám 🙂

A co takhle mrknout na mou letní nástěnku? Není to nic extra ale je má 🙂

Zajíčci dole – ty jsem objevila v jednom z dopisů které mi psala moje maminka když jsem bydlela daleko od domova. Namalované a vymalované s láskou. Nejsou rozkošní?

Papírový racek – to je můj malý letošní rituál. Vždycky když se cítím bídně, namaluji si pana Racka pro štěstí. Vystřihnu ho a nalepím do diářku nebo dám do peněženky…Už jich mám malou sbírku a tady jeden je.

Koťátko – vystřihla ze svého kalendáře moje Mei jen pro mě. I malého králíčka tady dole mám od ní.

A jasně, nechybí fotky Kenshiho a Eliase. ( Ty fotky Kenshiho jsem v zájmu našeho krásného vztahu s Tomoem přesunula na anime poličku a na nástěnce je momentálně hlavně Tomoe hihi :-))

Nechybí tu výklad run pro naši rodinu na celý rok, sem tam nějaká mořská hvězdice a spousta poznámek co kde kdy mám a můžu udělat.

Kenshi Yonezu – hvězda mého léta

Byli jsme nedávno na výletě v jednom mém oblíbeném městečku. Jezdím tam jen několikrát do roka. Dá se do něj docela pohodlně dojet asi za 45 minut přes kopce ale v zimě, je tahle cesta uzavřená takže netrpělivě čekám každé jaro až silnici otevřou. No a když jsme s dětmi kupovali nějaké radosti v místní hračkárně, Tomoe který to všechno platil, koupil mi pytlíček Štěstí !! Sice se mě pak trochu ostýchavě ptal jestli mi to nevadí, aby mě neurazil ale když jsem vykřikla : „Co blázníš? Já miluju překvapení!!“, byl rád a já se s Vámi o své štěstí podělím alespoň na fotkách.

holčičí pytlíček Štěstí

To je on !!!! Co v něm bude???

Přívěšek s písmenkem B , samolepící etikety/ jmenovky na sešit a nějaké přání se sněhurkou?

Z přáníčka se vyklubala prostorová zahrada s princeznami. Oóooo jak já se mám 🙂

A jmenovky na sešity, ty plně využívám 🙂 Každá jmenovka má jiný ,motiv a jinou barvu. Super!!

A na závěr už se potěším jen mými hortenziemi, které jsou prostě božské !!

Tak pá a já si jdu užít zbytek léta!! Užívejte též!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *