Dopis Ježíškovi

Nevím jak u vás ale u mě žádné Vánoce nechybí pod stromečkem něco ze světa anime. Už se moooc těším!! Ukážu Vám co si přeji letos od Ježíška.

Plyšák

Doufám že mi to plyšový Elias a kocour Muto odpustí ale letos jsem si přála zase jednoho plyšáčka. Do dopisu jsem si napsala o Vlněnku ale v srdci už delší dobu toužím po pejskovi Heenovi z Howlova létajícího zámku. Tak uvidíme.

Kniha

Letos tu mám dvě žhavé favoritky, krásné Ghibli knihy.

Ghibliotéka, která vyšla v češtině a obsahuje vše co nás zajímá o filmech studia Ghibli a kuchařka obsahující 40 receptů na jídla známá z Ghibli filmů. V angličtině. Obě jsou k sehnání na Imago.cz

Merch

To je jedno velké překvapení ale můžu Vám prozradit jen tohle. Doufám milý Ježíšku, že letos na štědrý den, prozáří mé srdce nějaká krásná účelná věcička s Kenshim. 🙂

Manga

Mám rozečteného Naruta, Čarodějovu nevěstu, Orange a Ateliér špičatých klobouků ale přeji si nějakou pro mne úplnou novinku.

Roztomilost pro radost

Něco co potěší mou dětskou dušičku si také přeji.

A co vy? Co pohladí tu vaši otaku duši? Udělejte si teplé kakao, na talířek dvě vánoční sušenky, do uší pohodové Ghibli soundtracky a šup šup vybírat. Imago.cz , jedishop.cz a obchod.crew.cz jsou mí favorité tady v Čechách.

Příjemné těšení se na nadílku přeje Vaše Hotaru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *