Příprava na léto

Jupííí je léto a s ním jsou tu prázdniny!!

Existuje něco co mi může zvednout náladu ještě víc? Noo napadá mě spousta úžasných věcí ale pravděpodobnost že za domem potkám živou pandu je asi tak velká jako že u nás zazvoní Kenshi Yonezu, i když…kdo ví..

Zatím si postačím s novým deníkem!! Jojo, jsem deníkový nadšenec a miluji ten pocit, když otevřu nepopsaný sešit a můžu ho dozdobit nálepkami a zapsat si všechny své momentální touhy .

A dost s těmi pandami (když ony jsou tak ….kawaiiiiiii!!!)

Tentokrát jsem se rozhodla pro ekologičtější přístup a vyštrachala téměř nepopsanou záznamovou knihu z krabice na půdě. Vytrhala popsané stránky, vytiskla pěkný obrázek který se hodil k fialkovým deskám a přelepila ho izolepou. ( Moje malá Mei říká všem izolepám washi pásky, hihi, že by otaku dítě?)

Fialovou barvu miluji takže zadní desky jsem nechala čisté,

a vnitřní stranu desek ozdobila podle vkusu svého – krásné sakurového 🙂

Potom jsem vypinterestovala různé zábavičky, obrázky,hry a luštění , vytiskla a vlepila tu a tam do deníku. Na letní cestování se budou hodit.

Nebudete tomu věřit ale má drahá okásan mi dala ke dni dětí!!!!!! dárek. Krásné fialkové desky na sešity s koníkem. Musím říct že ke dni dětí jsem nedostala nic od té doby……no… co nejsem dítě?? Takže deníček si hoví na cestách v těchhle krásných deskách a spolu s ním tam čeká pěkná hromádka dalších obrázků k dolepení.

Deník mám, pero, desky…..takže já utíkám vstříc prázdninám!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *