Těšíme se na Vánoce

Vánoce jsou za dveřmi, kdo z Vás se těší??? 🙂 To je paráda!!Tak pojďte se mnou, otevřeme jim společně dveře a vkročíme do říše anime Vánoc 🙂

Kladu si nesmírně zajímavé otázky…třeba: Jak vypadá v zimě Totoří doupě?? A jakou výzdobu má v domě Sofie s Howlem?? Sním o teplíčku z Kalciferova ohně a o bílých vločkách za okny zámku v oblacích, to musí být božské!!! A co Kiki a Jiji?? Jak se jim daří?? Ten jejich pokojík nad pekařstvím měl také pěkný krb ke kterému bych se ráda vracela. To není špatný námět na soutěž ne?? Až se nás tu sejde víc, uspořádáme soutěž o nejhezčí Vánoční anime obrázek, vámi vytvořený co říkáte??

Já se tedy těším na letošní Vánoce moc a moc!! Tomoe mi vykládal, že mu z Číny postupně chodí balíčky a tentokrát stihly přiletět, připlout a přijet úplně všechny. Zaslechla jsem něco o čísle jedenáct!!!!! Waaaauuuu!! Nemůžu se dočkat co na mě pod stromečkem bude čekat za kawaii věcičky 🙂 Pořád ještě začínáme ale věřím že za pár let, už u nás budeme péct hlavně anime cukrovíčko ve tvaru sazí a třeba uspořádám i nějakou Vánoční otaku besídku 🙂 Zatím si musím vystačit s vlastnoručně uvařenou večeří….

bohatou sněhovou nadílkou….

a vánoční atmosférou v ulicích.

Společně s „krásnými bratry“ ,

Vám chci popřát nádherné a kouzelné Vánoce!!!!!!! Užijte si je podle svého a nezapomeňte na ty, kteří vás mají rádi.Věnujte jim trochu svého času a hoooodně radosti a úsměvů. Přeju Vám, ať i pod tím vaším stromečkem leží pěkný anime dáreček a všechno, co jste si přáli. A pokud se tak nestane, ozvěte se a příští Vánoce to spolu napravíme a nějakou tu anime nádheru si pošleme, pěkně zabalenou, pošťákem rovnou pod stromeček. 🙂 Pište, pište!! Co jste dostali, co jste si přáli, jaký byl letošní punč nebo svařák a na co zrovna koukáte. Krásné Vánoce plné lásky Vám všem přeje Vaše Hotaru Saika!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *